Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5845

Название: Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва
Авторы: Роговий, І. С.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Кравченко, О. І.
Дата публикации: 6-Апр-2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г. Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, О. І. Кравченко // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 6 квітня 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 26–27.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5845
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Роговий.pdf1,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь