Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5845
|
Название: | Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва |
Авторы: | Роговий, І. С. Шидакова-Каменюка, О. Г. Кравченко, О. І. |
Дата публикации: | 6-Апр-2017 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О. Г. Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. С. Роговий, О. І. Кравченко // Нові технології і обладнання харчових виробництв : Міжвуз. наук.-практ. семінар, 6 квітня 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 26–27. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5845 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|