Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5849

Название: Методичні особливості проведення інтерактивної дистанційної лекції «10 кроків з охорони праці для підприємця»
Авторы: Смирнова, Віра Геннадіївна
Дата публикации: 10-Фев-2017
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Смирнова В. Г. Методичні особливості проведення інтерактивної дистанційної лекції «10 кроків з охорони праці для підприємця» / В. Г. Смирнова // Дистанційна освіта: забезпечення доступності та неперерв-ної освіти впродовж життя (E-Learning and University Education-2017) : XLIІ Міжнар. наук.-метод. конф, 9-10 лютого 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 256–258.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5849
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Смирнова.pdf1,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь