Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5849
|
Название: | Методичні особливості проведення інтерактивної дистанційної лекції «10 кроків з охорони праці для підприємця» |
Авторы: | Смирнова, Віра Геннадіївна |
Дата публикации: | 10-Фев-2017 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Смирнова В. Г. Методичні особливості проведення інтерактивної дистанційної лекції «10 кроків з охорони праці для підприємця» / В. Г. Смирнова // Дистанційна освіта: забезпечення доступності та неперерв-ної освіти впродовж життя (E-Learning and University Education-2017) : XLIІ Міжнар. наук.-метод. конф, 9-10 лютого 2017 р. : матеріали. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 256–258. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5849 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|