Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5904

Название: Класифікація ризиків туристичного підприємства
Авторы: Михайлова, Наталія Вікторівна
Карцева, Вікторія Володимирівна
Ключевые слова: Ризики
класифікація ризиків, імовірність втрати, туристична діяльність, туристичні підприємства.
Дата публикации: Ноя-2016
Издатель: Полтава : ПУЕТ
Библиографическое описание: Михайлова Н.В. Класифікація ризиків туристичного підприємства / Н.В. Михайлова, В.В. Карцева // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія „Економічні науки”. – Полтава : ПУЕТ, листопад 2016. – № 3 (75). – С.182-187.
Серия/номер: Економічні науки;
Аннотация: Метою статті є визначення сутності ризику в туристичній індустрії, систематизація ризиків туристичного підприємства за різними класифікаційними ознаками. Стаття присвячена ідентифікації ризиків як попереднього етапу управління ризиками туристичного підприємства. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та синтезу, систематизації та узагальнення, діалектичного підходу Результати. Аналізуючи та систематизуючи наукові праці багатьох учених, було розглянуто сутність поняття «ризик у туристичній діяльності», а також представлено власну систему бачення класифікації ризиків туристичного підприємства. Практична значущість результатів дослідження. У статті обґрунтовано, що попередні заходи з ідентифікації ризиків є важливою та необхідною передумовою для подальшого управління ризиками туристичного підприємства. Основні наукові положення статті можна використовувати у практиці туристичних підприємств для оцінки, упередження та мінімізації негативного впливу ризиків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5904
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття 2.pdfОсновна стаття798,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь