Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Монографії (ННІДО ПСН) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/592

Название: Виробничі галузі споживчої кооперації України в контексті нової економічної політики (1921-1928 рр.)
Авторы: Оніпко, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: історія кооперації
кооперація
виробництво
промисловість
Дата публикации: 2-Июл-2010
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Виробничі галузі споживчої кооперації України в контексті нової економічної політики 91921-1928 рр.) : Монографія. - Полтава: РВВ ПУЕТ, 2010. - 381 с.
Аннотация: У монографії йдеться про відродження та розвиток промислових підприємства споживчої кооперації України в 20-і рр. ХХ ст.
Описание: ВСТУП РОЗДІЛ І. ІСТОРІОГРАФІЯ ПРОБЛЕМИ ТА ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА ДОСЛІДЖЕННЯ 1.2. Джерельна база дослідження Висновки до розділу Література та джерела до розділу РОЗДІЛ ІІ. ПРОМИСЛОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В УМОВАХ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ 2.1. Відродження промислової діяльності вітчизняної споживчої кооперації в перші роки непу 2.2. Діяльність промислових підприємств споживчої кооперації в період економічної кризи 1923 р. 2.3. Промисловість споживчої кооперації в контексті соціально-економічної політики держави у 1924–1925 рр 2.4.Державне регулювання промислового виробництва споживчої кооперації УСРР у період розгортання індустріалізації (1926–1928рр.) Висновки до розділу Література та джерела до розділу РОЗДІЛ ІІІ. РОЛЬ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УСРР У ВИРІШЕННІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОБЛЕМ У РОКИ НЕПУ 3.1. Становлення хлібопекарської промисловості споживчої кооперації в першій половині 1920–х рр. 3.2. Заходи держави щодо оптимізації хлібопекарської галузі споживчої кооперації в 1926–1928 рр Висновки до розділу Література та джерела до розділу РОЗДІЛ ІV. СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В ПЕРІОД НЕПУ 4.1. Залучення вітчизняної споживчої кооперації до організації громадського харчування у період продовольчої кризи 1921–1922 рр. 4.2. Державна політика щодо кооперативного громадського харчування в 1923–1925 рр. 4.3. Роль і місце закладів громадського харчування споживчоїкооперації України в продовольчому забезпеченні населення в останні роки непу Висновки до розділу Література та джерела до розділу ВИСНОВКИ ДОДАТКИ
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/592
ISBN: 978-966-184-030-9
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ПСН)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Виробнича.Оніпко..doc3,41 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь