Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Монографії (ННІДО ПСН) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/592
|
Название: | Виробничі галузі споживчої кооперації України в контексті нової економічної політики (1921-1928 рр.) |
Авторы: | Оніпко, Тетяна Володимирівна |
Ключевые слова: | історія кооперації кооперація виробництво промисловість |
Дата публикации: | 2-Июл-2010 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Виробничі галузі споживчої кооперації України в контексті нової економічної політики 91921-1928 рр.) : Монографія. - Полтава: РВВ ПУЕТ, 2010. - 381 с. |
Аннотация: | У монографії йдеться про відродження та розвиток промислових підприємства споживчої кооперації України в 20-і рр. ХХ ст. |
Описание: | ВСТУП
РОЗДІЛ І. ІСТОРІОГРАФІЯ ПРОБЛЕМИ ТА ДЖЕРЕЛЬНА БАЗА ДОСЛІДЖЕННЯ
1.2. Джерельна база дослідження
Висновки до розділу
Література та джерела до розділу
РОЗДІЛ ІІ. ПРОМИСЛОВА ДІЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В УМОВАХ НОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ
2.1. Відродження промислової діяльності вітчизняної споживчої кооперації в перші роки непу
2.2. Діяльність промислових підприємств споживчої кооперації в період економічної кризи 1923 р.
2.3. Промисловість споживчої кооперації в контексті соціально-економічної політики держави у 1924–1925 рр
2.4.Державне регулювання промислового виробництва споживчої кооперації УСРР у період розгортання індустріалізації (1926–1928рр.)
Висновки до розділу
Література та джерела до розділу
РОЗДІЛ ІІІ. РОЛЬ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УСРР У ВИРІШЕННІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ПРОБЛЕМ У РОКИ НЕПУ
3.1. Становлення хлібопекарської промисловості споживчої кооперації в першій половині 1920–х рр.
3.2. Заходи держави щодо оптимізації хлібопекарської галузі споживчої кооперації в 1926–1928 рр
Висновки до розділу
Література та джерела до розділу
РОЗДІЛ ІV. СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В ПЕРІОД НЕПУ
4.1. Залучення вітчизняної споживчої кооперації до організації громадського харчування у період продовольчої кризи 1921–1922 рр.
4.2. Державна політика щодо кооперативного громадського харчування в 1923–1925 рр.
4.3. Роль і місце закладів громадського харчування споживчоїкооперації України в продовольчому забезпеченні населення в останні роки непу
Висновки до розділу
Література та джерела до розділу
ВИСНОВКИ
ДОДАТКИ |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/592 |
ISBN: | 978-966-184-030-9 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ННІДО ПСН)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|