Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6347

Название: Використання елементів технології Sous Vide в термічній обробці м’яса яловичини з високим вмістом сполучної тканини
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Бичков, Ярослав Михайлович
Дата публикации: 7-Май-2018
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6347
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези семінар 2018.pdf1,97 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь