Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6362
|
Название: | Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб |
Авторы: | Назаренко, Валентина Олексіївна Панасевич, Є. М. |
Ключевые слова: | консерви якість паковання марковання фізико-хімічні показники сенсорні властивості |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Назаренко В. О. Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб / В. О. Назаренко, Є. М. Панасевич // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – C. 82-85 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6362 |
ISBN: | 978-966-184-307-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|