Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6362

Название: Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб
Авторы: Назаренко, Валентина Олексіївна
Панасевич, Є. М.
Ключевые слова: консерви
якість
паковання
марковання
фізико-хімічні показники
сенсорні властивості
Дата публикации: 2018
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Назаренко В. О. Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб / В. О. Назаренко, Є. М. Панасевич // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – C. 82-85
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6362
ISBN: 978-966-184-307-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Асорт.pdf140,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь