|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6363
|
| Название: | Біотехнології в виробництві морозива |
| Авторы: | Назаренко, Валентина Олексіївна Михайлова, Г. М. |
| Ключевые слова: | біоморозиво біфідобактерії пробіотиками пребіотики |
| Дата публикации: | 2015 |
| Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
| Библиографическое описание: | Назаренко В. О. Біотехнології в виробництві морозива / В. О. Назаренко, Г. М. Михайлова // Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспективи розвитку. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава 17-18 грудня 2015 року). – Полтава: ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), 2016. - С. 14-17. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6363 |
| ISBN: | 978-966-184-224-2 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|