Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6365

Название: Сучасні тенденції в формуванні асортименту пастильних виробів
Авторы: Назаренко, Валентина Олексіївна
Котова, Зоя Яківна
Ключевые слова: якість
асортимент
зефір
Дата публикации: 2017
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Назаренко В.О. Сучасні тенденції в формуванні асортименту пастильних виробів / В.О. Назаренко, З.Я. Котова // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта», Полтава: РВВ ПУЕТ, 14-15 березня 2017 року. – С.120-123
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6365
ISBN: 978-966-184-270-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Асорт. паст виробів, 2017.pdf261,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь