Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6533

Название: Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Дата публикации: 2012
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Скрипник В. О. Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення : монографія / В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 173 с.
Описание: У монографії викладено теоретичні і практичні аспекти реалізації процесу дво-стороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення, наведено результати теоре-тичних, експериментальних і прикладних досліджень, основні етапи створення мало-габаритного високоефективного обладнання. Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, в т. ч. ресторанного господарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6533
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Скрипник.Моногр.010_597.pdf7,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь