Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6533
|
Название: | Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Розробка обладнання для реалізації процесу двостороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення : монографія / В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 173 с. |
Описание: | У монографії викладено теоретичні і практичні аспекти реалізації процесу дво-стороннього жаріння м’яса в умовах осьового стиснення, наведено результати теоре-тичних, експериментальних і прикладних досліджень, основні етапи створення мало-габаритного високоефективного обладнання.
Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, в т. ч. ресторанного господарства. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6533 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|