Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6535

Название: Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
Авторы: Бичков, Ярослав Михайлович
Дата публикации: 2007
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Бичков Я.М. Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом: Монографія / Я.М. Бичков. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2007. – 90 с.
Аннотация: У монографії викладено теоретичні та практичні особливості здійснення процесу сушіння зелені пряних та ароматичних рослин різними способами, зокрема при розрідженні з НВЧ-енергопідводом. Доведено переваги ви¬користання саме такого способу сушіння, розроблено раціональні режими проведення та конструктивні особливості обладнання для реалізації запро¬понованої технології. Дана монографія відрізняється тим, що в ній розкрито не тільки питання протікання процесів та технологічні аспекти НВЧ-ва¬куумного сушіння, а і проведено дослідження мікробіологічних, хімічних та органолептичних властивостей отриманої сушеної зелені пряних та аро¬ма¬тич¬них рослин і конденсату випареної з них вологи.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6535
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
БичковМонографія1.doc12,79 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь