Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6535
|
Название: | Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом |
Авторы: | Бичков, Ярослав Михайлович |
Дата публикации: | 2007 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Бичков Я.М. Переробка зелені пряних та ароматичних рослин при розрідженні з НВЧ-енергопідводом: Монографія / Я.М. Бичков. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2007. – 90 с. |
Аннотация: | У монографії викладено теоретичні та практичні особливості здійснення процесу сушіння зелені пряних та ароматичних рослин різними способами, зокрема при розрідженні з НВЧ-енергопідводом. Доведено переваги ви¬користання саме такого способу сушіння, розроблено раціональні режими проведення та конструктивні особливості обладнання для реалізації запро¬понованої технології. Дана монографія відрізняється тим, що в ній розкрито не тільки питання протікання процесів та технологічні аспекти НВЧ-ва¬куумного сушіння, а і проведено дослідження мікробіологічних, хімічних та органолептичних властивостей отриманої сушеної зелені пряних та аро¬ма¬тич¬них рослин і конденсату випареної з них вологи. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6535 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|