Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6537
|
Название: | Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Ключевые слова: | жарення теплопередача парові прошарки м'ясо |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування і торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) [та ін.]. – Харків, 2015. – Вип. 1 (21). – С. 107-120. |
Аннотация: | Досл іджено теплопередачу в пов ерхнев ому шарі під час другої стадії
дв остороннього жарення м ’яса з в еликим вмістом спол учної тканини в ум овах
стиснення. Розрахов ані коефіцієнт тепл опередачі від пов ерхонь жарення до
напів фабрикату, співв ідношення між діам етром капіляра і тривал істю цикл у
випарування, раціонал ьна питома пов ерхнева потужність пов ерхонь жарення
і тривалість другої стадії процесу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6537 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|