Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6537

Название: Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Ключевые слова: жарення
теплопередача
парові прошарки
м'ясо
Дата публикации: 2015
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів при двосторонньому жаренні в умовах стиснення / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування і торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко (відпов. ред.) [та ін.]. – Харків, 2015. – Вип. 1 (21). – С. 107-120.
Аннотация: Досл іджено теплопередачу в пов ерхнев ому шарі під час другої стадії дв остороннього жарення м ’яса з в еликим вмістом спол учної тканини в ум овах стиснення. Розрахов ані коефіцієнт тепл опередачі від пов ерхонь жарення до напів фабрикату, співв ідношення між діам етром капіляра і тривал істю цикл у випарування, раціонал ьна питома пов ерхнева потужність пов ерхонь жарення і тривалість другої стадії процесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6537
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття ТвПШМВпЖ в ХДУХТ 2015.pdf367,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь