Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6538
|
Название: | Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Анедрій Геннадійович Дмитрюк, Тетяна Ігорівна |
Ключевые слова: | питома поверхнева потужність середньоінтегральна різниця температур двостороннє жарення поверхневі шари |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Технологічний аудит і резерви виробництва |
Библиографическое описание: | Скрипник В.О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т.І. Дмитрюк // Технологічний аудит і резерви виробництва. – Харків, 2016. – Вип. 4, № 4(30). – С. 33-36. |
Аннотация: | Досліджено вплив питомої поверхневої потужності поверхонь жарення апарата в діапазоні
50…350 кВт/м2 на температуру в кірочці виробу і середньоінтегральну різницю температур між
поверхнею жарення та поверхневим шаром м’яса, а також тривалість процесу, вихід готового
продукту та питому витрату електроенергії під час двостороннього жарення під надлишковим
тиском. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6538 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|