Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6538

Название: Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Анедрій Геннадійович
Дмитрюк, Тетяна Ігорівна
Ключевые слова: питома поверхнева потужність
середньоінтегральна різниця температур
двостороннє жарення
поверхневі шари
Дата публикации: 2016
Издатель: Технологічний аудит і резерви виробництва
Библиографическое описание: Скрипник В.О. Дослідження впливу величини питомої поверхневої потужності на процес жарення м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, Т.І. Дмитрюк // Технологічний аудит і резерви виробництва. – Харків, 2016. – Вип. 4, № 4(30). – С. 33-36.
Аннотация: Досліджено вплив питомої поверхневої потужності поверхонь жарення апарата в діапазоні 50…350 кВт/м2 на температуру в кірочці виробу і середньоінтегральну різницю температур між поверхнею жарення та поверхневим шаром м’яса, а також тривалість процесу, вихід готового продукту та питому витрату електроенергії під час двостороннього жарення під надлишковим тиском.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6538
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття в ТАРВ 2016.pdf169,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь