Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6539
|
Название: | Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму |
Авторы: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Ключевые слова: | енергетична ефективність соціально-економічна ефективність двостороннє жарення м'ясо електричний струм |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Скрипник В. О. Енергетична та соціально-економічна ефективність апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі: збірник. – Полтава, 2015. – №1(73). – С.60-68. |
Аннотация: | Об’єктом дослідження є процес двостороннього жарення м’яса під дією елек-
тричного струму та апарат для його реалізації. Метою статті є визначення енергетичної
та соціально-економічної ефективності від упровадження в діяльність закладів ресторанного
господарства апарата для двостороннього жарення м’яса під дією електричного струму. У
дослідженнях застосовано методи узагальнення та математичної статистики.
У статті розраховано показники енергетичної ефективності процесу двостороннього
жарення м’яса під дією електричного струму та апарата для його реалізації. Доведено, що
впровадження у виробничий процес закладів ресторанного господарства апарата для дво-
стороннього жарення м’яса під дією електричного струму дозволяє досягти значного соці-
ально-економічного ефекту за рахунок істотної економії електроенергії і вихідної сировини,
та забезпечення високої якості та безпечності готових виробів, а також покращення умов
праці персоналу. Розроблено технологічну послідовність виробництва смажених порційних
натуральних м’ясних виробів, упровадження якої в діяльність підприємств із первинної пере-
робки м’яса і ресторанного господарства дозволяє мінімізувати питомі витрати електро-
енергії, забезпечити високі якість і вихід готового продукту і, відповідно, задовольнити
вимоги споживачів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6539 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|