Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6561

Название: Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Молчанова, Наталія Юріївна
Ключевые слова: кондуктивне жарення
м’ясо
різниця потенціалів
тиск.
Дата публикации: 2015
Издатель: Технологічний аудит та резерви виробництва
Библиографическое описание: Черевко О. І. Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса/ О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Технологічний аудит та резерви виробництва. – Х., 2015. - №2/4(22). – С 75-79.
Аннотация: Використання фізичних і електрофізичних методів впливу на м’ясо під час кондуктивного жарення дозволяє значно інтенсифікувати сам процес, підвищити його енергетичну ефективність і вихід готового продукту без утворення в кірочках виробу гетероциклічних амінів. Запропоновані технічні рішення щодо реалізації процесу кондуктивного жарення під дією зазначених методів, наведені технічні характеристики розроблених апаратів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6561
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття в ТАРВ 2015.pdf129,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь