Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6561

Название: Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Молчанова, Наталія Юріївна
Ключевые слова: кондуктивне жарення
м’ясо
різниця потенціалів
тиск.
Issue Date: 2015
Издатель: Технологічний аудит та резерви виробництва
Библиографическое описание: Черевко О. І. Використа ння фізичних та електричних методів в жаренні м’яса/ О. І. Черевко, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Технологічний аудит та резерви виробництва. – Х., 2015. - №2/4(22). – С 75-79.
Аннотация: Використання фізичних і електрофізичних методів впливу на м’ясо під час кондуктивного жарення дозволяє значно інтенсифікувати сам процес, підвищити його енергетичну ефективність і вихід готового продукту без утворення в кірочках виробу гетероциклічних амінів. Запропоновані технічні рішення щодо реалізації процесу кондуктивного жарення під дією зазначених методів, наведені технічні характеристики розроблених апаратів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6561
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття в ТАРВ 2015.pdf129,73 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback