Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6938
|
Название: | Методичний підхід до оцінки якості готельних послуг |
Авторы: | Капліна, Анна Сергіївна |
Ключевые слова: | методичний підхід, підприємства готельного господарства, система, процес обслуговування, якість обслуговування. |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Капліна А.С. Методичний підхід до оцінки якості готельних послуг. /А.С.Капліна.//Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – 2016. – №1 (38): Економіка, організація і управління підприємством. – С.168 -173. |
Серия/номер: | 74;2 |
Аннотация: | Анотація. Мета статті полягає в дослідженні методичних підходів до оцінки якості готельних послуг. Методика дослідження. Вирішення поставлених у статті завдань здійснено за допомогою таких загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та
синтезу, систематизації та узагальнення, діалектичного підходу. Результати. У статті
розглянуто питання технологічного процесу обслуговування на підприємствах готельного
господарства, удосконалено методику моделювання системи обслуговування готелів, запропоновано виокремлення таких процесів обслуговування в готелі, як прихований, затінений
і демонстраційний. Практична значущість результатів дослідження. У статті встановлено, що найвищий рівень якості обслуговування в готелях можливо досягти за рахунок
комплексного підходу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6938 |
ISSN: | 2409-6873. |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|