Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/699

Название: КОНЦЕПЦІЯ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЗНАННЯМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
Авторы: Дячкова, Марія Олексіївна
Ключевые слова: Концепція управління знаннями, система управління знаннями, споживча кооперація України, холістичний підхід, холістична модель розвитку процесу управління знаннями
Дата публикации: 25-Май-2011
Издатель: Редакційно-видавничий центр Полтавського університету економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Дячкова М.О. Концепція формування системи управління знаннями споживчої кооперації / М.О. Дячкова // Науковий Вісник ПУЕТ (Cерія „Економічні науки”). – 2011. – № 3 (48). – С. 1197-203
Серия/номер: Економічні науки;3 (48) 2011
Аннотация: В статті проаналізовано теоретичний та практичний досвід з формування концепції управління знаннями. Розроблено концепцію формування системи управління знаннями споживчої кооперації України. Запропоновано холістичний підхід до формування системи управління знаннями та розроблено відповідну холістичну модель розвитку процесу управління знаннями.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/699
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
стаття Дячкова М.О. .doc109 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь