Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7215

Название: Інноваційні біотехнологічні способи виробництва хліба
Авторы: Флока, Людмила Валеріївна
Нестеренко, Дар'я Павлівна
Ключевые слова: якість
біотехнологія
Дата публикации: 2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: 4. Флока Л.В. Інноваційні біотехнологічні способи виробництва хліба / Л.В.Флока, Д.П.Нестеренко// Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства: тези доповідей XLIІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2018 рік (м.Полтава, 26-27 березня 2019року). – Полтава: ПУЕТ, 2019. – С.201-203.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7215
ISBN: 978-966-184-349-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
tezy_dopovidey_xlii_ch.2-2019.pdf962,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь