Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/722

Название: МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ ЯК СПОСІБ ВПЛИВУ НА ЙОГО РІВЕНЬ
Авторы: Авраменко, Марина Сергіївна
Ключевые слова: кадровий потенціал, методи формування кадрового потенціалу
Дата публикации: 2011
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Науковий журнал – Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – 2011. - № 4. – С. 54-59
Серия/номер: Економічні науки;№ 4
Аннотация: Розглянуто й удосконалено основні методи формування кадрового потенціалу системи споживчої кооперації України
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/722
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ПУЕТ.doc95,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь