Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/722
|
Название: | МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ ЯК СПОСІБ ВПЛИВУ НА ЙОГО РІВЕНЬ |
Авторы: | Авраменко, Марина Сергіївна |
Ключевые слова: | кадровий потенціал методи формування кадрового потенціалу |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Науковий журнал – Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – 2011. - № 4. – С. 54-59 |
Серия/номер: | Економічні науки; № 4 |
Аннотация: | Розглянуто й удосконалено основні методи формування кадрового потенціалу системи споживчої кооперації України |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/722 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|