Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/724

Название: ОСНОВНІ МЕТОДОЛОГІЧНІ ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
Авторы: Авраменко, Марина Сергіївна
Дата публикации: 2011
Издатель: Одеський державний економічний університет
Библиографическое описание: Науковий вісник – Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2011. - № 21 (146). – С.50-59
Серия/номер: ;№ 21 (146)
Аннотация: У статті розглянуто важливість кадрового потенціалу для системи споживчої кооперації України, основні методологічні принципи його формування та управління, розкрито особливості та значення цих принципів для діяльності підприємств та організацій споживчої кооперації України в сучасних умовах трансформації ринкової економіки країни
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/724
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Авраменко_СТАТТЯ.doc127,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь