Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/732

Название: Теоретичні основи формування сутності кадрового потенціалу споживчої кооперації України.
Авторы: Шимановська-Діанич, Людмила Михайлівна
Стеблянко-Авраменко, Марина Сергіївна
Дата публикации: 2009
Издатель: Національна академія природоохоронного та курортного будівництва
Библиографическое описание: Науково-практичний журнал - Экономика и управление. – 2009. - № 5. – С. 92-97
Серия/номер: Економічні науки;№ 5
Аннотация: У статті авторами здійснено теоретичну систематизацію наукових поглядів на понятійний апарат концепції управління людськими ресурсами, визначено сутність та необхідність кадрового потенціалу для підприємств споживчої кооперації України, що є актуальним в сучасних умовах трансформації ринкової економіки країни
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/732
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття_Авраменко М.С..doc98 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь