Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/735
|
Название: | ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ |
Авторы: | Черчик, Оксана Миколаївна Авраменко, Марина Сергіївна |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Харківський національний економічний університет |
Библиографическое описание: | Збірник наукових робіт – Управління розвитком. – 2011. - № 4 (101). – С. 41-43 |
Серия/номер: | Менеджмент і маркетинг;№ 4 (101) |
Аннотация: | Розглядаються підходи до процесу формування кадрового потенціалу підприємств системи споживчої кооперації України з метою підвищення ефективності їх управління |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/735 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|