Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/735

Название: ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
Авторы: Черчик, Оксана Миколаївна
Авраменко, Марина Сергіївна
Дата публикации: 2011
Издатель: Харківський національний економічний університет
Библиографическое описание: Збірник наукових робіт – Управління розвитком. – 2011. - № 4 (101). – С. 41-43
Серия/номер: Менеджмент і маркетинг;№ 4 (101)
Аннотация: Розглядаються підходи до процесу формування кадрового потенціалу підприємств системи споживчої кооперації України з метою підвищення ефективності їх управління
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/735
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття_Авраменко М.С..doc69,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь