Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/736

Название: ОПТИМІЗАЦІЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ АТМОСФЕРИ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ В ОРГАНІЗАЦІЯХ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
Авторы: Стеблянко-Авраменко, Марина Сергіївна
Ключевые слова: соціально-психологічна атмосфера, методи, методики, заходи діагностики та оптимізації.
Дата публикации: 2012
Издатель: ПВНЗ «Університет економіки і підприємництва ». ПП «Інститут економіки, технологій і підприємництва»
Библиографическое описание: Всеукраїнський науково-виробничий журнал – Сталий розвиток економіки. – 2012. - № 3 (13). – С. 282-286
Серия/номер: Менеджмент, маркетинг, підприємництво;№ 3 (13)
Аннотация: У статті розглянуто важливість і необхідність створення, підтримки та оптимізації соціально-психологічної атмосфери для організацій споживчої кооперації України, визначено методи, методики та заходи її діагностики, запропоновано напрямки оптимізації соціально-психологічної атмосфери в організаціях споживчої кооперації України в сучасних умовах трансформації ринкової економіки країни.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/736
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття_Стеблянко-Авраменко М.С..doc85 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь