| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
 Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
 Монографії >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7405 |  
 
| Название: | Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР |  | Авторы: | Калашник, Олена Володимирівна Юдічева, Ольга Петрівна
 Ткаченко, Аліна Сергіївна
 Молчанова, Наталія Юріївна
 |  | Ключевые слова: | НАССР хліб
 якість
 |  | Дата публикации: | 2019 |  | Издатель: | Видавництво ПП "Астрая" |  | Библиографическое описание: | Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР / Калашник О.В., Юдічева О.П., Ткаченко А.С., Молчанова Н.Ю. // Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. - П. : Видавництво ПП «Астрая», 2019. - 279 с. - С. 151 - 157. |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7405 |  | ISBN: | 978-617-7669-29-5 |  | Располагается в коллекциях: | Монографії 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |