Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7405

Название: Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР
Авторы: Калашник, Олена Володимирівна
Юдічева, Ольга Петрівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна
Молчанова, Наталія Юріївна
Ключевые слова: НАССР
хліб
якість
Дата публикации: 2019
Издатель: Видавництво ПП "Астрая"
Библиографическое описание: Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР / Калашник О.В., Юдічева О.П., Ткаченко А.С., Молчанова Н.Ю. // Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. - П. : Видавництво ПП «Астрая», 2019. - 279 с. - С. 151 - 157.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7405
ISBN: 978-617-7669-29-5
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Монографіія ПРП.pdf285,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь