Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Монографії >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7405
|
Название: | Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР |
Авторы: | Калашник, Олена Володимирівна Юдічева, Ольга Петрівна Ткаченко, Аліна Сергіївна Молчанова, Наталія Юріївна |
Ключевые слова: | НАССР хліб якість |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Видавництво ПП "Астрая" |
Библиографическое описание: | Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР / Калашник О.В., Юдічева О.П., Ткаченко А.С., Молчанова Н.Ю. // Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / за ред. О.О. Горба, Т.О. Чайки, І.О. Яснолоб. - П. : Видавництво ПП «Астрая», 2019. - 279 с. - С. 151 - 157. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7405 |
ISBN: | 978-617-7669-29-5 |
Располагается в коллекциях: | Монографії
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|