Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/742

Название: Фактори впливу на формування кадрового потенціалу системи споживчої кооперації України
Авторы: Авраменко, Марина Сергіївна
Дата публикации: Май-2010
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: матеріали V між нар. наук.-практ. конф. [«Методологія та практика менеджменту на порозі ХХІ століття: загальнодержавні, галузеві та регіональні аспекти»], (Полтава, 13-14 травня 2010 р.), / Полтавський університет економіки і торгівлі. – Полтава : РВВ ПУЕТ, ПУЕТ, 2010. – Ч.2. – 193-415 с.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/742
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ФОРМУВАННЯ КАДРОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ.doc32 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь