Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7420

Название: Зміни м`яса під час холодильної обробки
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: м'ясо
Issue Date: 2017
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Бірта Г.О.. Зміни м`яса під час холодильної обробки - / Г.О.Бірта, Ю.Г. Бургу // Мережевий бізнес: становлення, проблеми, інновації. Матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції : Полтава, ПУЕТ. С. 176-179
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7420
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ПУЕТ_мережевий бізнес 2017.pdf2,01 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback