Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу (архів) >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів (архів) >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7421

Название: Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів
Авторы: Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: м'ясо
заморожування
Дата публикации: 2017
Издатель: Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів
Библиографическое описание: Бірта Г.О. Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів. - Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. Полтава, 14-15 березня 2017 року. С. 130-133
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7421
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
6___ПУЕТ_сучасне матеріалознавство ... 2017.pdf5,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь