Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства продовольчих товарів >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7422

Название: Вплив упаковки на зберігання та якість м'яса
Авторы: Бургу, Юрій Георгійович
Ключевые слова: м'ясо
якість
Issue Date: 2017
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Бургу Ю.Г. Вплив упаковки на зберігання та якість м'яса. - Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. Полтава, 14-15 березня 2017 року. С. 128-130
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7422
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6___ПУЕТ_сучасне матеріалознавство ... 2017.pdf5,5 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback