Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Матеріали конференцій (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/743

Название: Підходи до формування кадрового потенціалу системи споживчої кооперації України
Авторы: Авраменко, Марина Сергіївна
Дата публикации: Ноя-2008
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. [«Споживча кооперація ХХІ століття: уроки трансформаційних реформ і перспектив розвитку»], (Полтава, 20-21 листопада 2008 р.) / Полтавський університет споживчої кооперації України. – Полтава : РВЦ ПУСКУ, 2008. – 241 с.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/743
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Пидходи до формування кадр.потенц..doc36,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь