Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7540

Название: АНАЛІТИЧНА МОДЕЛЬ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВИРОБІВ З МʼЯСА З ВИСОКИМ ВМІСТОМ СПОЛУЧНОЇ ТКАНИНИ У ВАКУУМОВАНИХ ТЕРМОПАКЕТАХ
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Дата публикации: 16-Янв-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7540
ISSN: 2663-2942
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття ДНУ Скрипник.pdf1,3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь