Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі (архів) >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7540

Название: Аналітична модель термічного оброблення виробів з м'яса з високим вмістом сполучної тканини у вакуумованих термопакетах
Авторы: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Issue Date: 16-Jan-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7540
ISSN: 2663-2942
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття ДНУ Скрипник.pdf1,3 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback