Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/767

Название: Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
Авторы: Кропивка, Юлія Григорівна
Ключевые слова: формування персоналу
підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України
Дата публикации: 2012
Издатель: Кіровоградський національний технічний університет
Библиографическое описание: Кропивка Ю.Г. Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України / Ю.Г. Кропивка // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, вип. 22, ч.1. – Кіровоград: КНТУ, 2012. – 396 с. – С. 117 – 123.
Аннотация: У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/767
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО М)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Кропивка стаття.doc81,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь