Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра менеджменту >
Статті (ННІДО М) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/767
|
Название: | Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України |
Авторы: | Кропивка, Юлія Григорівна |
Ключевые слова: | формування персоналу підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Кіровоградський національний технічний університет |
Библиографическое описание: | Кропивка Ю.Г. Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України / Ю.Г. Кропивка // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки, вип. 22, ч.1. – Кіровоград: КНТУ, 2012. – 396 с. – С. 117 – 123. |
Аннотация: | У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/767 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО М)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|