Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра інженерії, обладнання та математики >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7742

Название: Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоїв
Другие названия: Features of the use of plant raw materials in soft drinks
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
Рибакова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: рослинна сировина
технології безалкогольних напоїв
Дата публикации: 29-Янв-2020
Аннотация: В роботі представлено результати досліджень з визначення хімічного складу екстрактів та соків з плодів шипшини, обліпихи та калини
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7742
ISBN: 978-966-184-342-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IMG_20200129_104705.jpg2,36 MBJPEGПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь