Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Монографії (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/976

Название: Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства
Авторы: Андросова, Т. В.
Власова, Наталія Олексіївна
Михайлова, Наталія Вікторівна
Круглова, Олена Анатоліївна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
ресторанний бізнес
Дата публикации: 2010
Издатель: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства [Текст] : монографія / Т. В. Андросова [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 144 с.
Аннотация: У монографії розглянуто теоретико-методичні та практичні аспекти проблеми оцінювання конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства. Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів та спеціалістів у галузі торгівлі та ресторанного господарства.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/976
Располагается в коллекциях:Монографії (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МОНОГРАФ-Я -конкурентоспроможн¦сть РВВ.doc1,78 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь