Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/977
|
Название: | Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції |
Авторы: | Михайлова, Наталія Вікторівна |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність оцінка конкурентоспроможності ефективна конкуренція підприємства ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | НТУ «ХПІ» |
Библиографическое описание: | Вісник національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» : зб. наук. пр. ; темат. вип. «Технічний прогрес і ефективність виробництва». – Х. : НТУ «ХПІ», 2008. – № 20 – 1. – С. 29–37. |
Аннотация: | Обгрунтовано процедуру оцінки конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства на підставі форм фінансової звітності. |
URI: | http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/977 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ФБС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|