Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра фінансів та банківської справи >
Статті (ННІДО ФБС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/977

Название: Оцінка конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства на основі засад теорії ефективної конкуренції
Авторы: Михайлова, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
ефективна конкуренція
підприємства ресторанного господарства
Дата публикации: 2008
Издатель: НТУ «ХПІ»
Библиографическое описание: Вісник національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» : зб. наук. пр. ; темат. вип. «Технічний прогрес і ефективність виробництва». – Х. : НТУ «ХПІ», 2008. – № 20 – 1. – С. 29–37.
Аннотация: Обгрунтовано процедуру оцінки конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства на підставі форм фінансової звітності.
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/977
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ФБС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Документ Microsoft Word (8).doc64,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь