Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 6676 до 6695 из 12807
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
16-Май-2018ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ НА ПІДПРИЄМСТВІМокієнко; Скубій; Дзюбич
16-Дек-2020ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ КРЕДИТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ: ЗНАЧЕННЯ ТА ЗАВДАННЯКарпенко, Є. А.; Бричка, О. В.
2013ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ: РОЗРОБКА ВНУТРІШНІХ РЕГЛАМЕНТІВКулик, Вікторія Анатоліївна; Любимов, Микола Олександрович
2013ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ: МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТКулик, Вікторія Анатоліївна
1-Фев-2021Організація обліку та контролю податку на прибуток підприємства в умовах застосування інформаційних систем і технологійМатюша, Яна Юріївна
31-Янв-2020Організація обслуговування покупців на підприємствах роздрібної торгівліКнишенко, Яна Володимирівна
13-Май-2016Організація охорони та збереження архівних документів в УРСР (початок ХХ ст.)Тур, О. М.; Кухаренко, М. Ю.; Лучнікова, А. Г.
4-Июн-2020ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво», 073 «Менеджмент» освітня програма «Менеджмент», 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра ПУЕТЮрко, Ігор Вікторович
Фев-2016ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ В ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХБалабан, Петро Юрійович; Тягунова, Наталія Михайлівна; Балабан, Микола Петрович
2008Організація проектно-дослідницької діяльності з хімічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладахМомот, Юлія Вікторівна; Гнітій, Надія Володимирівна
13-Май-2016Організація професійного розвитку співробітників у державних організаціях як одна з важливих функцій документаційного менеджментуСпрінсян В. Г.
2021Організація професійної підготовки фахівців сфери ресторанно-готельного бізнесу в системі професійно-технічної освітиРудаков, Сергій Сергійович
2006Організація процесу формування системи менеджменту якостіРибалко, Леся
2017Організація роботи з галузевими документами у загальноосвітньому навчальному закладіРябуха А.М., Макарова М. В.
2017Організація роботи з системами лінійних алгебраїчних рівнянь в скінченно-елементному розв'язувачі Nadra-3DБілоус, М. В.
22-Июн-2021ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ МАЙБУТНЬОГО БІЗНЕСУ DZ «POLTAVA»Бондаренко, Ірина Сергіївна; Юрко, Ігор Вікторович
24-Июл-2020ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ПРОДУКТАМИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯПазенко, І. М.; Юрко, І. В.
2002Організація розрахунків за експортно-імпортними операціями господарюючих суб’єктів України.Чижевська, Марина Борисівна
24-Июл-2020ОРГАНІЗАЦІЯ РОЗРОБКИ ТА ПОШИТТЯ ДИЗАЙНЕРСЬКОГО ОДЯГУ, ОБЛАДНАНОГО РЕГУЛЯТИВНОЮ SMART-СИСТЕМОЮ КОНТРОЛЮКоваль, Н.; Юрко, І. В.
Мар-2011Організація сайту "СПБ +"Такало, А. П.
Отображение результатов 6676 до 6695 из 12807
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь