Поиск в архиве
Расширенный поиск
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Зарегистрированным:
Обновления на e-mail
Мой архив
ресурсов
Редактировать профиль
Справка
О DSpace
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
>
Просмотр коллекции по группе - По тематике білки
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
І
Ї
Є
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации
Название
Автор(ы)
24-Апр-2020
Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів
Левченко, Юлія
;
Хомич, Галина
;
Бондарчук, Віктор
28-Авг-2020
Використання сухого білкового сироваткового концентрату при виробництві харчової продукції
Рожновська, Катерина Александрівна
Дек-2016
Вплив рівня годівлі свиней червоної білопоясої породи на інтер'єрні показники
Флока, Людмила Валеріївна
Май-2013
Фактори забезпечення якості свинини
Бірта, Габріелла Олександрівна
2013
Формування асортименту твердих сичужних сирів
Фесенко, О. В.
;
Рибалко, В. П.
Отображение результатов 1 до 5 из 5
DSpace Software
Copyright © 2002-2005
MIT
and
Hewlett-Packard
-
Обратная связь