Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике білки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
24-Апр-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор
28-Авг-2020Використання сухого білкового сироваткового концентрату при виробництві харчової продукціїРожновська, Катерина Александрівна
Дек-2016Вплив рівня годівлі свиней червоної білопоясої породи на інтер'єрні показникиФлока, Людмила Валеріївна
Май-2013Фактори забезпечення якості свининиБірта, Габріелла Олександрівна
2013Формування асортименту твердих сичужних сирівФесенко, О. В.; Рибалко, В. П.
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь