Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9053
|
Название: | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів |
Авторы: | Левченко, Юлія Хомич, Галина Бондарчук, Віктор |
Ключевые слова: | гідробіонти рослинна сировина маринування органічні кислоти білки |
Дата публикации: | 24-Апр-2020 |
Издатель: | Прага, Oktain Print s.r.o |
Библиографическое описание: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. –Прага: OktanPrints.r.o., 2020. -232с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9053 |
ISBN: | 978-80-907570-5-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|