Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9053

Название: Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів
Авторы: Левченко, Юлія
Хомич, Галина
Бондарчук, Віктор
Ключевые слова: гідробіонти
рослинна сировина
маринування
органічні кислоти
білки
Дата публикации: 24-Апр-2020
Издатель: Прага, Oktain Print s.r.o
Библиографическое описание: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. –Прага: OktanPrints.r.o., 2020. -232с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9053
ISBN: 978-80-907570-5-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези_КривийРіг_2020.pdf385,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь