Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9247

Название: Використання сухого білкового сироваткового концентрату при виробництві харчової продукції
Авторы: Рожновська, Катерина Александрівна
Ключевые слова: солодкі страви, білки, піноутворювачі, солодкі страви зі збивною структурою, ступінь ризику, безпечність харчової продукції
Дата публикации: 28-Авг-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9247
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Рожновьска (1).pdf918,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь