Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике вафлі

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020ВИКОРИСТАННЯ ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНИХ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
31-Май-2016ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ ВАФЕЛЬ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯПахомова, Інна Володимирівна
31-Май-2016ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НОВИХ ВАФЕЛЬСирохман, Іван Васильович; Пахомова, Інна Володимирівна
3-Окт-2019РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ СОЛОНИХ ВАФЕЛЬ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Беззуб, Софія Андріївна
11-Фев-2019Склад мяких вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна Сергіївна
8-Июн-2016Споживні властивості і збереженість вафель із жировими начинкамиПахомова, Інна Володимирівна
16-Июн-2021Удосконалення технології мяких вафель за рахунок використання сировини підвищеної харчової цінностіПаламаренко, О.В.
2018ЦІЛЬНОЗЕРНОВЕ ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКИХ ВАФЕЛЬШелудько, Вікторія Миколаївна; Рура, Інна
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь