Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике кава

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
12-Окт-2020АНАЛІЗ ЯКОСТІ КАВИ РОЗЧИННОЇ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИГолубицька, О. Р.; Гнітій, Н. В.
7-Май-2021Визначення фальсифікації харчових продуктів в домашніх умовахХмельницька, Євгенія Вікторівна
Мар-2014Визначення якості натуральної розчинної кави різних виробників за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна
2015Особливості фальсифікації кави в зернахЮдічева, О. П.; Васильєва, І. М.
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь