Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10575

Название: Визначення фальсифікації харчових продуктів в домашніх умовах
Авторы: Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: фальсифікація, харчові добавки, ідентифікація, молоко, ковбаса, кава, вино
Дата публикации: 7-Май-2021
Серия/номер: Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали VІIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції;м. Полтава, 25-26 березня 2021 року
Аннотация: Розглянуто визначення фальсифікації окремих груп продовольчих товарів в домашніх умовах
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10575
ISBN: 978-966-184-403-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник_конференція_експертиза_2021.pdf5,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь