Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике кантуччі
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 21-Янв-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Окт-2019 | ВІВСЯНЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ ІТАЛІЙСЬКОГО ПЕЧИВА | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
3-Сен-2018 | ІТАЛІЙСЬКЕ ПЕЧИВО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана |
Дек-2016 | Особливості технології біскотті і кантуччі | Муха, Юлія Юріївна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
10-Мар-2020 | Склад печива кантуччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
26-Дек-2018 | Склад печива кантуччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Макушева, Оксана Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|