Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7513

Название: ВІВСЯНЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ ІТАЛІЙСЬКОГО ПЕЧИВА
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Чилінгарян, Жанна Володимирівна
Ключевые слова: кантуччі
біскотті
Дата публикации: 3-Окт-2019
Издатель: ОНАХТ, Одеса
Библиографическое описание: Шелудько В.М. Вівсяне борошно в технології італійського печива / В.М. Шелудько, Ж.В. Чилінгарян // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю, (м. Одеса, 3-5 жовтня 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. – с. 119
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7513
ISBN: 978-617-7829-27-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Чилінгарян Одеса 2019.docx18,95 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь