Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5379
|
Название: | Особливості технології біскотті і кантуччі |
Авторы: | Муха, Юлія Юріївна Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | технологія біскотті кантуччі |
Дата публикации: | Дек-2016 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» |
Библиографическое описание: | Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей ІІ Між-народної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1–2 грудня 2016 року) : в 3 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – Ч. 3. – С. 228 |
Аннотация: | Поряд з такими уже відомими в Україні маффінами і капкейками серед борошняних кондитерських виробів збільшується популярність і біскотті |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5379 |
ISBN: | 978-966-184-254-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|