Поиск в архиве
Расширенный поиск
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Зарегистрированным:
Обновления на e-mail
Мой архив
ресурсов
Редактировать профиль
Справка
О DSpace
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
>
Просмотр коллекции по группе - По тематике лабораторний практикум
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
І
Ї
Є
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате сохранения
по дате публикации
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 3 из 3
Дата публикации
Название
Автор(ы)
5-Дек-2019
НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня «магістр»
Олійник, Л. Б.
3-Дек-2019
НАВЧАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ І САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ У ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня «магістр»
Олійник, Л. Б.
2011
Особливості проведення лабораторного практикуму з фізики для студентів-товарознавців
Мироненко, Людмила Миколаївна
Отображение результатов 1 до 3 из 3
DSpace Software
Copyright © 2002-2005
MIT
and
Hewlett-Packard
-
Обратная связь