Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7465

Название: Навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" освітні програми "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса", "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" ступеня "магістр"
Авторы: Олійник, Л. Б.
Ключевые слова: лабораторний практикум
Дата публикации: 3-Дек-2019
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7465
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЛП ІХІХП 2016.doc826 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь