Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пана-кота

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
Июл-2024Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачівХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
30-Июн-2021Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використаннямМацкнко, Аліна
2024Розроблення рецептур солодких страв дієтичного спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Діденко, Анастасія Володимирівна
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь