Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике пана-кота
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Ноя-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
Июл-2024 | Використання різних видів смородини в якості складової структуроутворювачів | Хомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
30-Июн-2021 | Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням | Мацкнко, Аліна |
2024 | Розроблення рецептур солодких страв дієтичного спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Діденко, Анастасія Володимирівна |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|