Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11268
|
Название: | Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням |
Авторы: | Мацкнко, Аліна |
Ключевые слова: | журавлина вичавки екстракт порошок пюре желюючий сік вироби з дріжджового тіста бісквітні напівфабрикати пана-кота |
Дата публикации: | 30-Июн-2021 |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена розробці технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням. Досліджено хімічний склад ягід та вичавок журавлини. Розроблено параметри раціонального використання відходів журавлини з отриманням водних, водно-спиртових екстрактів, порошку, пюре та желюючого соку. Проведено оцінку якості отриманих вторинних продуктів переробки вичавок хеномелесу.
Досліджено напрямки використання вторинних продуктів переробки журавлини. Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання вторинних продуктів переробки з вичавок журавлини при виробництві борошняних виробів з дріжджового та бісквітного тіста, солодких десертних страв з метою максимального використання сировинних ресурсів та збагачення виробів комплексом біологічно активних речовин продуктів переробки журавлини і удосконалення існуючих технологій виробництва.
Розроблено рецептури нових борошняних виробів із дріжджового тіста, бісквітних напівфабрикатів та солодких десертних страв з внесенням пюре, порошку та желюючого соку з вичавок журавлини.
Досліджено основні органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники готових виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11268 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|