Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пісочне печиво

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2020Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
12-Окт-2020Кафе-пекарня на 64 місця в місті Люботин Харківської областіМутіна (Костючок), Христина Миколаївнa
15-Дек-2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетАндрущенко, Яна Сергіївна
21-Фев-2021Удосконалення технології печива за рахунок додавання рослинної сировини підвищеної харчової цінностіЧиж, Аліна Юріївна
Отображение результатов 1 до 4 из 4

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь