Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10223

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини
Авторы: Ісаєнко, Олена Ігорівна
Ключевые слова: пісочне печиво
кіноа
борошно
якість
безпека
технологія
харчова й біологічна цінність
Дата публикации: 24-Фев-2021
Аннотация: Робота присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини, а саме: борошна кіноа. Встановлено та науково обґрунтовано технологічні параметри використання борошна кіноа в рецептурі пісочного печива. Обгрунтована доцільність використання кіноа в якості джерела білку й незамінних амінокислот. Запропоновано технологію приготування пісочного печива із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Розроблений продукт містить значну кількість біологічно активних речовин та має підвищену харчову цінність. Вивчено вплив борошна кіноа у різних співвідношеннях на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту. Виконано комплекс робіт з розробки та затвердження нормативної документації - ТУ, що регламентують процес нової технології пісочного печива.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10223
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МР Ісаєнко.pdf695,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь