Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10223
|
Название: | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини |
Авторы: | Ісаєнко, Олена Ігорівна |
Ключевые слова: | пісочне печиво кіноа борошно якість безпека технологія харчова й біологічна цінність |
Дата публикации: | 24-Фев-2021 |
Аннотация: | Робота присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної рослинної сировини, а саме: борошна кіноа. Встановлено та науково обґрунтовано технологічні параметри використання борошна кіноа в рецептурі пісочного печива. Обгрунтована доцільність використання кіноа в якості джерела білку й незамінних амінокислот. Запропоновано технологію приготування пісочного печива із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Розроблений продукт містить значну кількість біологічно активних речовин та має підвищену харчову цінність.
Вивчено вплив борошна кіноа у різних співвідношеннях на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту.
Виконано комплекс робіт з розробки та затвердження нормативної документації - ТУ, що регламентують процес нової технології пісочного печива. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10223 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|