Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике харчова продукція

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 2 из 2
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
20-Ноя-2019Використання борошна м’якозерної пшениці в технології харчових продуктіВисоцька, С. І.; Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Митько, А. П.
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначенняЧеревко, О. І.; Пересічний, М. І.; Тюрікова, І. С.
Отображение результатов 1 до 2 из 2

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь